Een handig CRM-systeem voor een hondenuitlaatdienst

Je houdt van honden en je speelt al een tijdje met het idee om een eigen hondenuitlaatdienst op te starten. Een prima idee, want hondenuitlaatdiensten zijn een groeiende markt.

Waarom een hondenuitlaatdienst?

Het leven wordt voor heel wat mensen steeds drukker. Naast een voltijdbaan moet er ook tijd besteed worden aan hobby’s en sociale contacten. Er moet dagelijks een gezonde maaltijd op tafel worden gezet en boodschappen doen kost veel tijd. Kinderen moeten naar school en naar de sportclub worden gebracht.

En hoe graag men ook wil dat Fifi of Brutus een lekker lange wandeling kan maken, tijdgebrek zorgt er vaak voor dat dit gezinslid genoegen moet nemen met een kort ommetje. In dit geval komt een hondenuitlaatdienst goed van pas.

Waar rekening mee houden?

Een eerste vereiste is natuurlijk dat je van honden en van het buitenleven houdt. Een wandeling met een rustige oude hond op een zonnige dag vindt iedereen leuk. Een heel ander verhaal wordt het als je door regen en wind voortgetrokken wordt door een enthousiaste jonge Russische herdershond die met zijn energie geen raad weet.

Een andere voorwaarde om je bedrijf op een efficiënte manier uit te baten is de honden – en de baasjes – goed kennen. Je moet weten wat zowel het baasje als de hond verlangt. Heb je maar een paar klanten, dan is dit nog best bij te houden. Wordt je bedrijf groter dan komt een CRM-systeem – Customer Relationship Management systeem – zeker goed van pas. Meer nog: als je je klanten een perfecte service wilt aanbieden is dit eigenlijk onmisbaar.

Een efficiënt CRM-systeem van lime-technologies.nl zorgt ervoor dat je je relatie en interactie met je klanten perfect kunt beheren. Lime-technologies.nl maakt CRM-systemen op maat. Dit betekent meteen ook dat je het CRM-systeem van Lime-technologies.nl volledig op je eigen hondenuitlaatdienst kunt laten afstemmen.

Het fijne aan een CRM-systeem van Lime-technologies.nl is dat je hiermee werkelijk alle gegevens kunt bijhouden: van de favoriete route van Max tot de angst voor water van Bello. Aan de hand van dit systeem weet je ook perfect wanneer en hoeveel keer je de enthousiaste viervoeters hebt uitgelaten. Hiermee wordt facturen maken voor de baasjes een fluitje van een cent.

shesha